Jäsenasiat

Oletko jo jäsenemme vai kenties kiinnostunut liittymään seuraamme?

Rekisteröidyn ratsastusseuran jäsenenä saat SRL:n jäsenedut, Hippos-lehden kotiisi sekä tärkeänä seikkana Tapiolan urheiluvakuutuksen turvaksesi.

Lisää tietoa SRL:n jäseneduista sekä vakuutuksesta SRL:n nettisivuilta: www.ratsastus.fi. SRL suosittelee, että henkilö, joka harrastaa ratsastusta kerran viikossa, on ratsastusseuran jäsen. Huomioithan myös sen, että vain ollessasi ratsastusseuran jäsen pystyt kisaamaan seuratason kilpailuissa.