Jäsenasiat

 

Oletko jo jäsenemme vai kenties kiinnostunut liittymään seuraamme?

Rekisteröidyn ratsastusseuran jäsenenä saat SRL:n jäsenedut, Hippos-lehden kotiisi sekä tärkeänä seikkana Tapiolan urheiluvakuutuksen turvaksesi.

Lisää tietoa SRL:n jäseneduista sekä vakuutuksesta SRL:n nettisivuilta: www.ratsastus.fi. SRL suosittelee, että henkilö, joka harrastaa ratsastusta kerran viikossa, on ratsastusseuran jäsen. Huomioithan myös sen, että vain ollessasi ratsastusseuran jäsen pystyt kisaamaan seuratason kilpailuissa.

ABC Ratsastajat ry ja SRL noudattavat jäsentietojen keräämisessä ja käsittelyssä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisia henkilötietojen käsittelyä koskevia säädöksiä. Lue lisää kerättävistä tiedoista ja niiden käsittelystä

(c) Salla Myllymäki

ABC-Ratsastajat Ry:n jäsenedut ovat rahanarvoisia!

ABC-Ratsastajien aktiivisena jäsenenä olet etusijalla seuran järjestämissä koulutuksissa. ABC-Ratsastajien jäsenenä (seniori/juniori/perhejäsen) saat seura- ja harjoitustason kilpailuissamme alennusta lähtömaksuista.

ABC-Ratsastajat järjestää aktiivisesti kilpailuja ja koulutuksia, joten jäsenenämme saat saat hienon mahdollisuuden oppia lisää lajistasi. Tilaamme myös säännöllisesti erilaisia seuratuotteita, joita on mukava käyttää sekä harrastaessa että kilpaillessa.

Haukiputaan Värisilmä myöntää ABC Ratsastajien jäsenyyden esittäneelle seuraavia alennuksia normaalihintaisista tuotteista: 5-12% maalit, 15%  tapetit, 10% työkalut

Virpimaneesin maneesimaksut edullisemmin kts. hinnasto

SRL:n jäsenedut

 

Tervetuloa ABC:laiseksi!

Uusi jäsenetu ABC Ratsastajat ry:n jäsenille kesän 2018 ajan.