Virpimaneesi

Virpimaneesi sijaitsee ABC Ratsutallilla. Maneesiin on vuonna 2016 uusittu huippukuntoinen kumirouhepohja sekä led-valaistus. Abc-Ratsastajien edustajana käyttömaksut maneesiin edullisemmin.

Maneesimaksut 15.7.2015 alkaen

ABC Ratsutallit Oy:n asiakkaatABC Ratsastajia edustavat ratsukotMuut käyttäjät
kertakäynti10 €20 €20 €
kk56 €112 €168 €
3kk140 €281 €421 €
6kk250 €500 €750 €
12kk500 €500 € (kiinteä)

ABC-jäsenien ja Cavadeos-tallin 12 kk kiinteä vuosimaksu ei oikeuta lepojaksoihin/taukoihin/palautuksiin vaan on voimassa vuoden ostopäivästä.

Vuosimaksu suoritetaan yhdessä erässä.

Vuosimaksun maksaminen oikeuttaa varaamaan puolikkaan maneesin kaikkina aikoina poislukien juoksutusvaraukset arkisin klo 16 jälkeen.

ABC Ratsutallien asiakkailla on oikeus varata puolet maneesista valmennuksia ja esteharjoituksia varten.

ABC-Ratsastajien jäsen ja Cavadeos-tallin asiakas ja jolla on kuukausisopimus voi varata maneesia arkisin ennen klo 16 sekä viikonloppuisin.

Kertakäynneistä maksavilla ei varausoikeutta ole.

Valmennuksista, joissa osallistujia on myös ABC Ratsutallien ulkopuolelta, tulee sopia erikseen maneesiyhtiön toimitusjohtajan kanssa.

Juoksutus on mahdollista arkisin ennen klo 16 sekä viikonloppuisin ja siihen tulee varata aika (max. 30 min).

Myös sairaslomalla olevista hevosista maksetaan maneesimaksu jos maneesia toipilasaikana käytetään (ulkokenttä käytössä veloituksetta).