Tärkeää infoa seurajäsenyyksistä ja kilpailuluvista

2.1.2018

SRL:n jäsenrekisteri on uudistunut ja rekisteristä automaattisesti lähteneet jäsenmaksulaskut pitäisi olla jäsenillä noin tammikuun puoleen väliin mennessä.

Jos kuitenkaan lasku ei sinua tavoita, niin olethan yhteydessä jäsensihteeri Riitta Juutiseen (riitta.juutinen (at) wippies.fi, puh. 040 722 9776). Kuten aina tekniikan vaihtuessa, on mahdollista, että siirto ei onnistu täydellisesti ja osa jäsenmaksuista saattaa jäädä matkalle.

Kilpailulupien hankintaan on myös tullut muutoksia. Vuonna 2018 kilpailuluvat hankitaan itse verkko-ostoina eli jäsensihteerit eivät enää lupia tee. Pystyäksesi hankkimaan kisaluvan, sinulla täytyy olla voimassa oleva ratsastusseuran jäsenyys. Jäsenyystiedoista täytyy myös löytyä henkilötunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi. Kilpailulupia on mahdollista hankkia osoitteesta https://ratsastus.lisenssikauppa.fi/shop/

Ole yhteydessä jäsensihteeriin, jos kilpailuluvan hankkiminen ei onnistu. Todennäköinen syy on tällöin henkilötunnuksen tai sähköpostiosoitteen puuttuminen tiedoistasi ja sen pystyy vain jäsensihteeri lisäämään tietoihisi. 

Kilpailuluvan pääsee tekemään vaikka jäsenmaksua ei olisi vielä ehtinyt maksaakaan, mutta pitää huomioida, että lupa päivittyy Kipaan vasta kun molemmat maksut ovat päivittyneet maksetuksi rekisteriin ja että ne ovat samaan seuraan.

Lomake tarjoaa henkilölle vain niitä lupia, joihin hänen
jäsenlajillaan on oikeus. Samoin seura-valikkoon tulevat näkyviin vain
ne seurat, joihin henkilöllä on aktiivinen jäsenyys.

Lisätietoja kilpailuluvan hankkimisesta SRL:n sivuilta http://www.ratsastus.fi/ratsastajan_kilpailuluvat/hanki_lupa

tai jäsensihteeriltämme.